De prijs van een keuken:

Eerlijk en transparant

De aanschaf van een keuken is iets waar je goed over moet nadenken. Het is wel fijn wanneer je lang met de keuken kan doen. Bij Grando vind je veel informatie over de prijs van een keuken. Zodat je goed kan bedenken wat past bij jouw stijl en huisinrichting, en bij jouw budget!

Ongeacht de prijs van een keuken is de keuken het centrale punt van gezelligheid in veel huishoudens

Een scherp geprijsde keuken, een design keuken die net wat duurder is of een gemiddeld geprijsde keuken. Het maakt uiteindelijk niet uit, de keuken is het centrale punt in veel huishoudens. Het is de plek waar je 's morgens een kopje koffie drinkt voordat je je klaarmaakt voor je werk. Het is de plek waar je in het weekend gezellig aan het borrelen bent terwijl je een heerlijke maaltijd op tafel gaat zetten. Het is daarom leuk als een keuken er netjes uit ziet, en dat het een duurzaam exemplaar is. Dit zijn dingen die je bij Grando zeker terugvindt.

Topkwaliteit aan een schappelijke prijs

Bij Grando heb je allerlei soorten keukens. De ene keuken is natuurlijk wat duurder dan de andere. Zo heb je bijvoorbeeld design keukens en luxe keukens. Deze keukens kosten misschien wat meer, maar dat zijn ze dubbel en dwars waard. Maar Grando houdt rekening met iedereen. Zo zijn er bijvoorbeeld ook budget keukens. Met budget keukens wordt een breder publiek bereikt waardoor iedereen iets kan vinden bij Grando.

Wil je een ontzettend mooie keuken voor een scherpe prijs? Dat treft! Bij Grando is het immers mogelijk om toonzaalmodellen aan te schaffen. Die toonzaalmodellen zijn zeer scherp geprijsd, enkel omdat ze in de showroom staan. Dit neemt in principe niks weg van de kwaliteit. Ze worden soms wel afgeprijsd tot en met 70% korting. Maar zoals gezegd: bij Grando zijn alle keukens van fantastische kwaliteit. Het maakt niet uit of je een luxe keuken of een toonzaalmodel aanschaft. Het productieproces is tot in detail uitgewerkt en alle materialen zijn stevig en goed. Een kwalitatief product is zeer belangrijk voor Grando Keukens.

Benieuwd of wij keukens hebben die jij mooi vindt?

Wanneer je denkt dat er een mooi geprijsde keuken tussen zit voor jou, is het zaak om contact te leggen met ons van Grando Keukens. Het fijne is dat je bij ons via een contact formulier direct in contact wordt gebracht met het gewenste filiaal.

Wees er zeker van dat je netjes wordt geholpen! Onze medewerkers hebben passie voor hun vak. Zij zijn ervaren, vriendelijk en vakkundig. Zij kunnen je van A tot Z adviseren en informeren over de prijs van een keuken. Klantgerichtheid staat immers hoog op de lijst van Grando.

Graag meer weten? Contacteer ons geheel vrijblijvend!

Maak een afspraak