De nieuwste keukentrends gebundeld in gratis inspiratiemagazine

Een nieuwe keuken kopen: Daar gaat een intensieve zoektocht aan vooraf. U vindt een schat aan informatie en inspiratie online, maar is niet altijd even makkelijk om alle verschillende ideeën netjes op een rijtje te zetten. Als u op zoek bent naar een overzicht van de belangrijkste trends, materialen, stijlen en hoogtechnologische keukenapparatuur, dan is het inspiratiemagazine van Grando Keukens het naslagwerk voor iedereen die op het punt staat om een nieuwe keuken te kopen. Vraag uw gratis exemplaar aan.

In andermans potten kijken 

Niets zo inspirerend als even binnenkijken bij een tevreden klant. in het inspiratiemagazine van Grando Keukens staan heel wat leuke referentieprojecten beschreven. Klanten vertellen over hun ervaringen, over hoe de keukenexperts omging met specifieke uitdagingen en welke rol de Grando-adviseur speelde tijdens de zoektocht naar hun droomkeuken.

Graag een sneak preview van enkele van de referentieprojecten? Lees de 'binnenkijkers' van Grando Keukens.

vraag uw inspiratiemagazine aan

Tips en tricks helpen u op weg 

De Grando-adviseur deelt zijn kennis en geeft advies. Hij doet dit in de showroom, maar licht ook al een tipje van de sluier in het inspiratiemagazine. U krijgt naast handige tips die u helpen om de perfecte keuken te ontwerpen, ook leuke weetjes over hoe u uw keuken kunt inrichten. Het inspiratiemagazine bundelt dus meer dan alleen technische informatie.

Wilt u de Grando-adviseur liever in persoon de kleren van het lijf vragen? Maak een afspraak in een showroom bij u in de buurt.

vraag uw inspiratiemagazine aan

Prijsindicatie 

"Hoeveel kost mijn droomkeuken?" Het is ongetwijfeld een van de belangrijkste vragen waar u een antwoord op zoekt. In het inspiratiemagazine vindt u bij een aantal keukens een prijsindicatie. Dat geeft u een idee van hoeveel sommige keukens ongeveer kosten. Maar opgelet, het gaat wel degelijk over een richtprijs, de aangegeven prijs is geen vaststaan gegeven. Een droomkeuken bouwen is maatwerk en de kosten zullen, afhankelijk van uw keuzes, lager of hoger uitvallen. Wilt u bijvoorbeeld een hoogtechnologische kookplaat met geïntegreerde afzuiging, een stoomoven, een kokendwaterkraan en een wijnklimaatkast, Dan is het logisch dat het kostenplaatje hoger zal zijn dan wanneer u kiest voor een keuken met een basisuitrusting. 

vraag uw inspiratiemagazine aan

Toelichting bij de nieuwste keukenstijlen

Moderne keukens, landelijke modellen, design of industrieel: in het inspiratiemagazine krijgt u een overzicht van de keukenstijlen die nu hoge toppen scheren. Naast een beschrijving leert u welke de karakteristieken zijn en wat de verschillende mogelijkheden zijn.

koken met innovatieve keukenapparaten

Een keuken is niets waard zinder de juiste keukenapparatuur. De technologische ontwikkelingen op dat vlak zijn nauwelijks bij te houden. Daarom een overzicht net de belangrijkste innovaties. In het magazine vindt u informatie over o.a. inbouwkoffiezetapparaten, wijnklimaatkasten en stoomovens, en u leert meer over termen zoals 'connectivity' en 'augmented reality'.

vraag uw inspiratiemagazine aan

Materialen uitgelicht

kent u het verschil tussen fineer en massief hout of wist u dat composiet samengesteld is uit kunstoog (harsen) en natuursteen (kwartsen)? Het antwoord op deze en andere vragen vindt u terug in het inspiratiemagazine. u komt te weten wat de belangrijkste aandachtspunten zijn bij het kiezen van een werkblad en waarom RVS het materiaal bij uitstek is voor professionele keukens. 

vraag uw inspiratiemagazine aan

Keukenindelingen op maat van uw ruimte

De ideale keukendeling is die waar u zich het meest op uw gemak bij voelt. De indeling is grotendeels afhankelijk van de ruimte, maar kan ook naar wens worden aangepast. De ontwerpers van Grando weten perfect hoe ze uw ruimte optimaal moeten benutten en ze houden altijd rekening met ergonomie. Alles staat in teken van de best mogelijke werkhouding. Hoe zich dat in de praktijk vertaalt? Dat leest u in het inspiratiemagazine.

Benieuwd naar wat Grando Keukens voor u kan betekenen? Download het gratis inspiratiemagazine. liever een persoonlijk contact met een Grando-adviseur? Maak een afspraak.

 

Vraag vandaag nog uw gratis inspiratiemagazine aan!

Het inspiratiemagazine van Grando Keukens is hét naslagwerk voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken.

Vraag uw gratis inspiratiemagazine aan!